top of page

veelgestelde vragen

Kan ik ook live naar de concerten komen luisteren?

Helaas is het op dit moment, in verband met de corona-pandemie, lastig om live concerten te organiseren en te bezoeken. Juist nu willen we iedereen de mogelijkheid bieden om naar onze concerten te kunnen luisteren en daarnaast te genieten van de inspirerende locaties. 

Zijn de links voor alledrie de concerten hetzelfde?

Nee, voor elk concert ontvang je een nieuwe link. 

Wat gebeurt er als de link niet werkt?

Stuur een e-mail naar cugnonproject@gmail.com met vermelding van het probleem. We proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen.

Kan ik na de vermelde data ook nog naar Beethoven op Bezoek luisteren? 

Voorlopig kan dat niet, de link is alleen beschikbaar tijdens het gekozen concertweekend en vervalt om 22.00 op de zondag. Je kunt dus ook niet het concert van het eerste weekend in een later weekend terugluisteren. Wellicht proberen we in de toekomst Beethoven op Bezoek opnieuw beschikbaar te maken. 

Waarom moet ik betalen voor Beethoven op Bezoek? 

Op dit moment worden er veel concerten gratis online aangeboden. Wij vinden het geen goede ontwikkeling dat waardevolle concerten op deze manier worden aangeboden. Om deze productie mogelijk te maken en alle meewerkenden aan deze concertserie op een eerlijke manier tegemoet te kunnen komen, moeten we een toegangsprijs heffen.

 

 

Heb je nog een vraag?

Mail ons op cugnonproject@gmail.com en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord. 

bottom of page