Steun ons: meld u aan als Cugnon vriend

Als vriend helpt u ons bij het realiseren van onze projecten en het kunnen blijven ondersteunen van talent. Om de concerten zo laagdrempelig mogelijk te houden, de kosten voor de studenten zoveel mogelijk te drukken en de professionele musici waardig tegemoet te kunnen komen kunnen wij uw financiële steun goed gebruiken. 

U kunt een echte Cugnon-kamermuziekvriend worden door te kiezen voor een ensemble-donatie: u steunt een jaar lang het Cugnon Project met een vast bedrag. Na een jaar ontvangt u vanzelf een bericht met de mogelijkheid uw vriendschap te verlengen. U kunt kiezen uit verschillende ensemble-groottes, van duo tot octet of u kunt kiezen voor een Cugnon Consort-vriendschap. Het is ook mogelijk eenmalig te doneren, dit noemen wij de Cugnon Junior-vriendschap. Deze eenmalige donatie van €10 gaat ook naar de bekostiging van de projecten met Cugnon Junior. 

Als vriend ontvangt u leuke extra's, zo krijgt u korting bij de concerten die wij zelf organiseren en ontvangt u onze nieuwsbrief. Kiest u voor de kwartetvriend, of voor de grotere ensembles, dan ontvangt u twee kaarten voor een concert naar keuze binnen het jaar van uw vriendschap. Onder de Cugnon Consort-vrienden verloten we bovendien ieder jaar een huisconcert gespeeld door musici van het Cugnon Project. 

Kies uw vriendschap:
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle