top of page

Jong geleerd

Het Cugnon Consort presenteert de dubbel- en tripelconcerten van Bach en Telemann, uitgevoerd door een unieke combinatie van jong talent en gerenommeerde musici: Eline van Dijk (13), Margriet van den Hoven (13), Pieter Streefkerk (15) en Valérie Langendonck (15) samen met Hebe Mensinga, Anna Steenhuis en Chris Duindam.

Bach en Telemann hebben deze concerten meesterlijk gecomponeerd, waarbij ze de unieke mogelijkheden van meerdere solisten verkennen. Bach's virtuositeit en Telemann's briljante composities zorgen voor een onvergetelijke luisterervaring.

Dit concert is een ontmoeting tussen het verleden en de toekomst van de klassieke muziek. Jonge talenten brengen frisheid en innovatie naar de uitvoering, terwijl gerenommeerde musici hun jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de werken delen. Samen creëren ze een unieke en onvergetelijke ervaring die het beste van beide werelden combineert. Wees getuige van de magie die ontstaat wanneer talent en ervaring samenkomen op één podium.

Laat je betoveren door de klanken van de dubbel- en tripelconcerten van Bach en Telemann, uitgevoerd door een ensemble van jong talent en gerenommeerde musici. Dit is een concert dat je niet wilt missen!

zaterdag 9 december | 16:00 | Kerkje Blauwkapel, Kapeldwarsweg 21, Utrecht

entree €20 | student €15 | kind €5

_MG_3258-600-k.jpg
bottom of page